سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راین جهانی از زیبایی - هزارمظهراستقامت

  «جابوتیکابا» نام درختی است که بیشتر در کشورهای آمریکای لاتین و آمریکای جنوبی مثل آرژانتین و برزیل رشد می کند. میوه های این درخت به طور مستقیم روی شاخه و تنه های آن رشد می کند.

در فرهنگ های لغت گیاهان دارویی این درخت «عودالبرق» ترجمه شده است. اگر بخواهید یکی از این درختها داشته باشید باید خیلی صبور باشید چرا که 100 سال طول می کشد این درخت رشد کند.

 

درخت

 

درخت


[ یکشنبه 90/9/27 ] [ 10:29 عصر ] [ غلامرضابالایی راینی ]

این ایام مصادف است با سالگرد رحلت مفسر کبیر قرآن علامه طباطبایی (ره) و به همین مناسبت و نیز با توجه به وضعیت حاکم بر کشور و تعاملاتی که بایستی بین مسئولین و مردم باشد به کلام خداوند تعالی که توسط علامه تفسیر گردیده عنایت می نماییم .

« و منهم الّذین یؤذون النّبیّ و یقولون هو اذن قل اذن خیرلّکم یؤمن بالله و یؤمن للمؤمنین و رحمه للذین أمنو منکم والّذین یؤذون رسول الله لهم عذاب ألیم . » ( توبه : 61 )

« و بعضی (از منافقان) آنان هستند که دائم پیغمبر را می آزارند و می گویند او خوب شخص ساده و زود باوری است . بگو ای پیغمبر، زودباوری من لطفی به نفع شماست، رسول به خدا ایمان آورده به مؤمنان اطمینان دارد و برای مؤمنان حقیقی شما وجودش رحمت (کامل )الهی است و برای آنها که رسول را آزار دهند عذاب دردناک مهیاست .»

یک معنی جهت « اذن خیر لکم » این است که ایشان بسیار شنواست ولی آنچه را که خیر باشد می شنود، مانند وحی خداوند بر ایشان . و معنی دیگر آن است که پیامبر (ص) به همه حرفها گوش میدهد حتی اگر پاره ای از حرف ها خیر نیست لکن به منظور احترام به گوینده گوش می دهد و کلام او را حمل بر صحت می کند تا هتک حرمت او را نکرده باشد با وجود این که بداند آن سخن و یا خبر دروغ است، چیزی به گوینده اش نمی گوید که دروغ می گویی .

در خصوص این آیه روایتی نقل می گردد که یکی از منافقین نمامی می کرد و سخنان آن حضرت را برای منافقین بیان می کرد ، روزی رسول خدا او را صدا کرد و او قسم خورد که من چنین کاری نکرده ام .ایشان فرمود: من از تو قبول کردم (علی رغم این که می دانست او دروغ می گوید ) ولی فرمود: تو دیگر این کار را مکن .

ما در جامعه ای زندگی می کنیم که ادعای ام القرای اسلامی را داریم و قاعدتا بایستی از مؤلفه های اسلامی نیز برخوردار باشیم . طبیعتا اگر بخواهیم الگو و اسوه اخلاق را مثال بزنیم همه، چه دوست چه دشمن بر اخلاق حسنة رسول خدا ( ص ) اتفاق نظر دارند و به همین دلیل نیز خداوند متعال ایشان را رحمه للعالمین میداند. یکی از ویژگی های مهم ایشان همین خصوصیت بود که باعث جذب غیر مسلمانان به اسلام می شد.

اگر در ایران اسلامی خودمان بخواهیم بررسی بکنیم و تطابقی با روش و منش رسول اکرم (ص ) بیابیم واقعا تا چه میزان مؤفق می شویم؟ فقط کافی است به عناوین خبرها و رسانه های مختلف بنگریم و این که با مدرک و بی مدرک همدیگر را مورد حمله قرار میدهیم و آثار سوء آن در جامعه و خصوصا جوانان عزیز که به این گونه مسائل بسیار حساس هستند و اثرات منفی تربیتی خواهد گذاشت، هیچگونه توجه کرده ایم؟ امید است بتوانیم اذن خیر برای جامعه و همدیگر باشیم تا جذابیت های دین رحمت برای همه روشن و روز به روز صفا و معنویت در جامعه بیشتر از گذشته خودنمایی کند .


[ پنج شنبه 90/9/3 ] [ 6:14 عصر ] [ غلامرضابالایی راینی ]
درباره وبلاگ
موضوعات وب
امکانات وب
بازدید امروز: 53
بازدید دیروز: 65
کل بازدیدها: 274186